Echipa

Echipa Green Consulting Services este formata din consultanti cu un inalt nivel de pregatire profesionala, ce detin o vasta experienta relevanta, atat nationala, cat si internationala, in contracte de lucrari ce vizeaza domeniile majore de investitii privind constructiile si modernizarile de: drumuri si poduri, cai ferate, statii de calatori, retele de alimentare cu apa si retele de canalizare, statii de tratare si statii de epurare. Expertii nostri sunt buni cunoscatori ai conditiilor de contract utilizate pe plan international (FIDIC, ENAA, inclusiv variantele armonizate pentru finantatorii internationali: Banca Mondiala, Banca Asiatica pentru Dezvoltare, Agentia Japoneza pentru Cooperare Internationala), dar si ai legislatiei nationale aplicabile sectorului de constructii (OUG 34/ 2006, Legea 10/1995, HG 273/1994, s.a.).
Totodata echipa Green Consulting Services s-a specializat pe zona de solutionare a disputelor, oferind suport specializat si reprezentare la Comisia de Adjudecare a Disputelor si la Arbitraj. Asadar expertii nostri va pot ajuta in intocmirea documentatiilor specifice, raspunsurilor si intampinarilor, dar si in reprezentarea la audieri in fata Comisiei de Adjudecare a Disputelor sau in fata Tribunalului Arbitral. De asemenea echipa nostra s-a specializat in facilitarea punerii in executare a Deciziilor Tribunalelor Arbitrale prin eliminarea deficientelor de forma si prin preintampinarea unor posibile contestatii inca din faza de constructie a cazului.
Green Consulting Services a dezvoltat si adaptat o serie de proceduri proprii pe care le-a perfectat de-a lungul timpul in cadrul numeroaselor proiecte implementate. Acestea includ fara a se limita la proceduri de comunicare atat interne cu Managerii de Proiect, cat si externe cu Inginerul/ Beneficiarul, proceduri pentru emiterea unor documente, proceduri derivate din clauzele contractuale in privinta pasilor ce trebuie urmati in diferite situatii contractuale, proceduri de follow up de natura sa preintampine depasirea unor termene limita, proceduri de arhivare pentru a evita pierderea sau omiterea documentelor, proceduri de transmitere/primire documente in timp real folosind aplicatii de profil de tip cloud.
Consultantii ce formeaza echipa Green Consulting detin experienta dobandita atat in calitate de reprezentanti ai Beneficiarilor de lucrari, in calitate de reprezentati ai Inginerului, cat si in calitate de consultanti din partea Antreprenorilor, fapt ce reprezinta un atu important pentru Clientii nostri, deoarece suntem in masura sa privim problemele contractuale din toate cele 3 perspective ale Contractului si sa identificam solutiile ce pot multumi toate partile implicate.
Calitatea serviciilor oferite si increderea acordata de Clientii nostri au facut posibila extinderea ariei de activitate a companiei si inafara Europei, in Sud Estul Asiei, Orientul Mijlociu, si nu numai. Metodele eficiente de lucru si universalitatea muncii noastre ne-au dat posibilitatea sa obtinem performate in medii culturale fundamental diferite de cel european.
Echipa noastra va fi intotdeauna alaturi de partenerii nostri, printr-o comunicare continua si constanta cu reprezentantii acestora, oferind solutii personalizate pentru fiecare problema specifica, indicand pasii contractuali ce trebuie urmati si modalitatea de atingere a rezultatelor scontate. Consideram ca succesele obtinute reprezinta rasplata pe care o putem oferi in schimbul votului de incredere pe care clientii nostri ni l-au acordat atunci cand au ales sa colaboreze cu o firma tanara, dar dinamica.
Adaugand la cele de mai sus calitatea si profesionalismul serviciilor ce sunt oferite de Green Consulting Services veti obtine astfel imaginea unei companii de consultanta bazata pe incredere, seriozitate si respect reciproc, mereu orientata catre rezultate pozitive in favoarea clientilor nostri.

Businessperson studying electronic data in digital tablet
Team of engineers discussing blueprint at meeting