Despre GCS

Companie

Green Consulting Services este o companie infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi servicii de consultanta contractuala pentru Antreprenori.

Inainte de infiintarea companiei, membrii echipei Green Consulting Services au colaborat cu parteneri puternici din zona consultantei, fiind astfel in masura sa cunoasca si sa identifice problemele majore intalnite de Antreprenorii care derulau proiecte de lucrari utilizand conditiile de contract FIDIC, pentru ca ulterior sa gaseasca solutiile de natura contractuala pentru acestea.


Echipa

Echipa Green Consulting Services este formata din consultanti cu un inalt nivel de pregatire profesionala, ce detin o vasta experienta relevanta, atat nationala, cat si internationala, in contracte de lucrari ce vizeaza domeniile majore de investitii privind constructiile si modernizarile de: drumuri si poduri, cai ferate, statii de calatori, retele de alimentare cu apa si retele de canalizare, statii de tratare si statii de epurare. Expertii nostri sunt buni cunoscatori ai conditiilor de contract utilizate pe plan international ….